SANT'AGOSTINO

Sant'Agostino keramika - italijanska keramika

Kompanija Sant`Agostino razvija svoja istraživanja za inovativne proizvode I procese. Rigorozne kontrole prilikom nabavke sirovina od najboljih međunarodnih dobavljača, avantgardni dizajn, kvalitet I nakon prodaje usluga, istraživanje savršenstva u svakom detalju, može da okarakteriše ovog lidera u svojoj oblasti u kojoj je često u stanju da upravlja aktivnost konkurenata. Kompanija garantuje najviše standarde.

Biti u prvom planu u oblasti proizvodnje danas znači da bi mogao da se suoči sa problemima zaštite životne sredine samim tim, godinama Ceramika Sant'Agostino koristi materijale i sisteme u cilju očuvanja životne sredine. Ceramica Sant'Agostino ne koristi nikakve toksične ili štetne materijale u proizvodnim procesima i ima na raspolaganju najsavremeniju tehnologiju za smanjenje koliko god je moguće uticaja svojih aktivnosti na životnu sredinu. Većinu potrebne energije je sama producirala ili reciklirala.

Ceramica Sant'Agostino ima za cilj stvaranje uspešne kompanije , posvećena je principu fer konkurencije i pravila profesionalne etike sa najviše kvalifikovanih takmičara u sektoru.Ceramica Sant'Agostino prepoznaje značaj etičkih i društvenih vrednosti na poslu : kao rezultat toga je posvećena zdravom i odgovornim upravljanjem sopstvenih sredstava i socijalnih partnera , u odnosu na zajednicu kojoj pripada .

 

DECORLINE City White, Stripebrick Emerald- Sant`Agostino DECORLINE City White, Stripebrick Emerald- Sant`Agostino 2
Dostupno
Decorline

DECORLINE - Sant`Agostino

Sant'Agostino
dim 25x75cm D E C O R W A L L 1pak = 1.13m2/ 6kom C I T Y  1pak = 0.94m2/ 5kom dim 7,3x30cm   1 pak = 0,92 m2 / 42 kom S T R I P E B R I C K  ima 16 grafičkih varijacija D E C O R B R I C K   White P L A N T B R I C K  ima 48 grafičkih varijacija P A T T E R N B R I C K    S I N G L E   Warm / Cold P A T T E R N B R I C K    M U L T I     Warm / Cold  ima...
METROCHIC Metrosings - Sant`Agostino METROCHIC Metrosings - Sant`Agostino 2
Proizvod dostupan u više varijanti
Metrochic

METROCHIC - Sant'Agostino

Sant'Agostino
zidne pločice  VRSTA White body BOJE Light i Dark dim 25x75 9,4mm Metropaper / Metropaper 3D / Metropaper 3D-01 / Metropaper 3D-02 / Metropaper 3D-03 dim 25x75 Metrochevron dim 28x32,5 Metromosaic dim 30x30 Metrobrick 7,3x30 Listela Metropaper dim 2x25 Quarter Round dim 1,5x25 podne i zidne pločice VRSTA Granitne pločice Metrosigns dim 20x20...
Product added to wishlist
Proizvod je dodat u poređenje.